Att läsa är att handla

Välkommen!

VÄLKOMMEN!

Your cart

Your cart is empty

Att starta ett förlag är en viljeakt

 

 

Resonate Edition uppstod ur en barndomsdröm. Sedan åtta års ålder har jag velat ha ett alldeles eget bokförlag. Drömmen kom efter en insikt som förändrade mitt liv. Jag upptäckte att min favoritförfattare Astrid Lindgren skrev berättelserna, men att det var ett bokförlag som producerade böckerna. I det ögonblicket blev mina två livsmål tydliga: jag ville skriva och jag ville bli förläggare.

Först efter tjugo år av akademisk forskning, undervisning och samverkan kring böcker, läsning och förlag, var jag redo. Det var dags att återvända till min barndoms mål och mening. Jag ville skapa en rymd för idéer, författare och läsare med tankfullhet, känslighet och vishet. Min vision är att Resonate Edition skapar genklang i samtiden genom Tanke, Omtanke och Eftertanke.

Välkommen att vara med.