Att läsa är att handla

Välkommen!

VÄLKOMMEN!

Your cart

Your cart is empty

Vi lever våra liv tillsammans med tankar av olika slag.
En del tankar är soliga, andra är praktiska att ha. Ibland är våra tankar trassliga.

Men vi är inte våra tankar, utan vi har dem.

I boken Tankar om tankar tecknar allkonstnären Patrik Agemalm ett urval av alla de myriader av tankar som följer oss genom livet, så att du enkelt kan känna igen dem när de kommer på besök.

Ja, hur ser de ut egentligen?                                                                                                                                         Och vad vill de mest av allt?

Tankar om tankar är rikt illustrerad med korta bildtexter. Boken kan läsas i ett svep eller ett uppslag i taget. Den riktar sig till alla oss vuxna och barn, som får både roliga och mörka tankar ibland. Med lättsamhet och en gnutta allvar kan boken användas för fortsatta samtal. Vad säger din mörkaste tanke? Och vilken tanke är din favorit och varför? Hur skulle vi kunna få den att stanna lite längre?

Patrik Agemalm är en av Sveriges största animatörer. Han har belönats med priser som Silverrosen i Montreux och Publishingpriset. Han har ställt ut sin konst i Sverige och Europa och har jobbat med bland annat HippHipp, Grynet och filmatiseringar av LasseMaja och Pino. Han står till exempel bakom UR-serien ”Så funkar Sverige” för elever i mellanstadiet och som handlar om våra demokratiska rättigheter och skyldigheter. Idag jobbar han i grundskolan och med sitt motto ”Våga göra fel!” vill han stärka barnens lärande, mod och kreativitet. Tankar om tankar är hans första bok.